Tulevaisuuden kestävät ja joustavat IT-ratkaisut energiateollisuudelle

Tehokkaat laskutusratkaisut energia- ja infra-alan yrityksille

Kehittämme ja toimitamme ohjelmistoja Pohjoismaissa toimiville energia- ja infrastruktuurialan yrityksille. Tuemme kaikkia kriittisiä liiketoimintaprosesseja ja autamme varmistamaan, että loppuasiakkaat ovat tyytyväisiä.

Lue lisää energia-alan ratkaisuistamme

EG Utility

Löydä yrityksellesi sopiva ohjelmistoratkaisu

Tutustu laajaan valikoimaan! Tarjoamme toimivia laskutusratkaisuja ja tukijärjestelmiä Pohjoismaissa toimiville energia- ja infra-alan yrityksille.

EG Xellent D365

EG Xellent D365

EG Xellent D365 on vakaa ja tulevaisuusvarma taloushallinto- ja laskutusjärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti energia- ja infrastruktuurialan yrityksille ja joka perustuu Microsoft Dynamics 365:een.

Lue lisää EG Xellent D365:sta.

EG Zynergy

EG Zynergy

EG Zynergy on itsenäinen modulaarinen ratkaisu, joka varmistaa datan täyden hallinnan, kuten ennusteet, raportit, mitatut arvot, toimittajien muutokset ja laskut.

Lue lisää EG Zynergystä

EG Probill

EG Probill

EG ProBill on täyden palvelun laskutuspalvelujen tarjoaja, jolla on useita ohjelmistoratkaisuja laskutukseen, mittarilukemien hallintaan, toimittajan vaihtamiseen, komponenttitietoihin ja työtilauksiin. Lisäksi EG ProBill tarjoaa kattavan BPO-palvelun, jossa yhdistyvät sekä SaaS että BPO pakettiratkaisuna.

Lue lisää EG ProBillistä

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Haluatko tietää lisää tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kerro meille yrityksesi tarpeista, niin kerromme, miten voimme auttaa.

Bid Manager

Sonja Johansson

Tlf:  +46 101 955 000

Email:  kontakt@eg.se