EG Worksense

Maksimoi työympäristökokemus ja eliminoi hukka

Worksense on älykäs työympäristön johtamiseen tarkoitettu ohjelmistoratkaisu, jonka avulla voit hallita työtiloja, parantaa työhyvinvointia ja säästää rahaa.

Lue lisää EG Worksense -ohjelmistosta

EG Worksense-intro

 

Älykäs tapa ratkaista hybridityön haasteet

Worksense on älykäs työympäristön johtamiseen tarkoitettu ohjelmistoratkaisu, jonka avulla voit hallita työtiloja, parantaa työhyvinvointia ja säästää rahaa.

Keskeiset ominaisuudet

Optimoi toimitilojasi todellisen käytön mukaan ja tarjoa työntekijöille toimiva tapa hybridityöhön

 

information

Data-analytiikka

Data-analytiikka

Tarvitsetko faktaan perustuvaa tietoa toimitilojen todellisesta käytöstä päätösten tueksi? IoT-sensoreiden avulla on mahdollista kerätä reaaliaikaista dataa ja optimoida toimitilat vastaamaan todellista kysyntää. Tämä voi auttaa sinua säästämään toimitilakuluissa ja samalla säästät myös planeettaa.

approval

Digitaaliset pohjakuvat

Digitaaliset pohjakuvat

Pohjakuvia siellä ja pohjakuvia täällä. Oletko kyllästynyt kaivamaan oikean ja ajan tasalla olevan pohjakuvan jostain paperipinosta tai mapista? Me digitalisoimme kaikki pohjapiirrokset ja pidämme ne puolestasi ajan tasalla. Pohjakuvissa näkyvät kaikkien tilojen nimet ja niiden toiminnallisuudet. 

hallinto

Varaustoiminnallisuudet

Varaustoiminnallisuudet

Tutkimusten mukaan työntekijäsi voi käyttää jopa 60 minuuttia viikossa vapaan työtilan tai parkkipaikan etsimiseen tullessaan töihin. Worksense mobiiliapin kautta työntekijäsi voivat varata itselleen työpisteen, neuvottelutilan tai parkkipaikan etukäteen ja saapua toimistolle hyvällä fiiliksellä.

Rengøringsmodul

Palvelupyynnöt

Palvelupyynnöt

Kaatuiko neukkarissa kahvit pyödälle? No hätä. EG Worksense palveluun on mahdollista liittää mukaan ns. palvelupyyntöominaisuus, jonka avulla toimistotilan ylläpito ja huolto sujuvat helposti tarkkojen sijaintitietojen avulla. Kahvinkaatajan tehtäväksi jää ainoastaan avata mobiilisovellus ja ilmoittaa tästä.

People

Reaaliaikainen käyttötieto

Reaaliaikainen käyttötieto

Mietitkö mikä on se päivä, jolloin kaikki muut ovat toimistolla paitsi sinä? Katso, kuka aikoo tulla toimistolle seuraavana päivänä, tai etsi missä lempparikollegasi istuu. Varaa itsellesi sopiva paikka etukäteen tai lennosta sen mukaan, millaista tilaa kaipaat juuri sillä hetkellä.

Jos maailmaa uhkaa seuraava terveysvaara, työpisteiden ja tilojen käyttöä voidaan rajoittaa. Näin työntekijäsi näkevät, mitkä tilat ja työpisteet eivät ole sillä hetkellä käytössä.

Arrows

Infokioskit

Infokioskit

Missä olikaan neukkari, mikä oli nimetty jonkun pohjoisen tunturin mukaan? Jokus isoissa toimistorakennuksissa voi olla hankala navigoida. Isojen pohjakuvilla varustettujen reittipistekioskien löydät isoissakin toimistorakennuksissa oikean paikan helposti. Tilat on helppo visualisoida interaktiivisilla pohjakuvilla. 

Kolme pakettia - valitse sopivin

Kahvikupin hinnan verran / työpiste / kuukausi

Hanki sopiva vaihtoehto toimistosi käyttöä, hallintaa, analysointia ja optimointia varten – autamme valinnassa!

 

Basic

Basic

Perusominaisuuksilla nopeasti alkuun

Perusominaisuudet sisältävät työpisteen varausmahdollisuuden.

 

Pro

Pro

Lisää mukaan älyä

Lisäämällä mukaan IoT-senorit saat faktaan perustuvaa dataa tilojen todellista käytöstä. Tämä mahdollistaa strategiset toimitilapäätökset ja parhaassa tapauksessa säästät myös rahaa, kun voit helpommin optimoida toimitilanne vastaamaan käyttöä.

Palvelupyyntöominaisuuden avulla voit tehostaa toimitilojen palvelupyyntöjä sijaintitietoihin perustuen.

Enterprise

Enterprise

Räätälöity toimitilahallinnan kokonaisuus

Tämä on sinulle, joka haluat maksimaalisen palvelutason. Sisältää erityisvaatimusten huomioimisen, kuten erilaiset tarpeisiinne luodut raportit.

Autamme sinua luomaan älyä hyödyntävät toimititilat ja johtamaan toimitilapalveluja työympäristöanalytiikalla

EG Optimaze - Uutiset & blogit

  • Monitilatoimistojen ja yhteiskäyttöisten työympäristöjen monet hyödyt

    Toimistotilojen on tarjottava joustavuutta ja teknologisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn niin toimistolla kuin etänä.

  • Senaatti-kiinteistöt valitsi Optimaze Worksense -älytoimistoratkaisun

    Asiakkaidemme kannalta haluamme ratkaisun tuovan helppoutta ja sujuvuutta työympäristöissä työskentelyyn”, kertoo asiantuntija Niko Kauhanen, Senaatti-kiinteistöt.

  • Worksense tukee Verohallinnon tilahallintaa ja hybridityötä

    Yhtenä tärkeänä tavoitteena oli mahdollistaa resurssiviisaat päätökset järjestelmään kerääntyvän reaaliaikaisen datan avulla, kuten esimerkiksi tarjota omia tiloja yhteiskäyttöön kumppanivirastoille.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä myyntiimme keskustellaksesi yrityksesi tarpeista ja kuinka voimme auttaa sinua.

 

Sales Manager

Mikko Heikkinen

Tlf:  +358 50 4777 211

Email:  mikhe@eg.fi