EG Worksense

Smart office -ratkaisusi kokonaisvaltaiseen työympäristön johtamiseen ja kehittämiseen

 • Reaaliaikaista dataa tilojen käytöstä sensoriteknologian avulla 
 • Superhelppo mobiiliappi mahdollistaa sujuvan hybridityön työntekijöillesi, kun työpiste ja muiden tilojen varaaminen onnistuu etukäteen tai lennosta!
 • Liity niiden yritysten joukkoon, jotka säästävät merkittävästi rahaa optimoimalla toimitilat vastaamaan niiden todellista käyttöä.

Varaa demo

EG Worksense-intro

EG Worksense on älykäs Smart office -ohjelmisto, joka hyödyntää sensoriteknologiaa

Keskeiset ominaisuudet

 

 

information

Data-analytiikka ja raportointi

Data-analytiikka ja raportointi

Hyödynnämme sensoriteknologiaa, jonka avulla saadaan kerättyä runsaasti reaaliaikaista dataa, jota voit hyödyntää, kun haluat optimoida toimitilat vastaamaan niiden todellista käyttötarvetta. Data auttaa sinua työympäristön kehittämisessä ja pysyt helpommin ajan tasalla muutoksista ja tarpeista. Järkeistämällä toimitilat vastaamaan paremmin niiden todellista käyttöä, voit saada aikaiseksi myös merkittäviä säästöjä. 

Raportointiominaisuutemme tarjoaa kattavan katsauksen henkilöstön jakautumiseen kerroksittain, mahdollistaen yksityiskohtaisen tarkastelun yksittäisistä työtiloista. Voit suodattaa tietoja rakennuksen, kerroksen, työalueen, työpisteiden ja huoneiden perusteella, sekä soveltaa erilaisia aikaan liittyviä suodattimia, kuten päivämäärä, kuukausi, viikko, viikonpäivä ja tunnit. Keskeiset suorituskykymittarit (KPI:t) sisältävät korkeimman henkilömäärän, päivittäisen keskimääräisen huippulukumäärän ja kokonaiskeskiarvon, jotka voidaan näyttää myös prosentteina, jos kerros- tai huonetilatiedot ovat käytettävissä.

 

approval

Digitaaliset pohjakuvat

Digitaaliset pohjakuvat

Toimitilan pohjapiirrokset saattavat olla hiukan hujan hajan eri paikoissa. Me digitalisoimme kaikki pohjapiirrokset ja pidämme ne puolestasi ajan tasalla. Pohjakuvissa näkyvät kaikkien tilojen nimet ja niiden toiminnallisuudet. Tämä nopeuttaa ja helpottaa työtäsi kun tiedät, mistä löydät helposti ajan tasalla olevat kuvat.

hallinto

Työpistevaraukset

Työpistevaraukset

Työntekijällä saattaa olla epävarmuutta toimistolle tulostaan kun hän ei tiedä, millaisia resursseja on tarjolla ja missä päin rakennusta. Ohjelmistoon kuuluva mobiiliappi auttaa työntekijää suunnittelemaan toimistopäiviään, hänen helposti nähdessään, ketä on tulossa milloinkin toimistolle. Samalla hän näkee vapaat työpisteet ja kokoustilat ja voi varata itselleen sopivan työpisteen tai parkkipaikan.

Rengøringsmodul

Palvelupyynnöt

Palvelupyynnöt

Kaatuiko neukkarissa kahvit pyödälle? Ratkaisuun on mahdollista liittää mukaan ns. palvelupyyntöominaisuus, jonka avulla toimistotilan ylläpito ja huolto sujuvat helposti tarkkojen sijaintitietojen avulla. Kahvinkaatajan tehtäväksi jää ainoastaan avata mobiilisovellus ja laittaa palvelupyyntö liikkeelle.

People

Reaaliaikainen käyttötieto

Reaaliaikainen käyttötieto

Reaaliaikaisen käyttötiedon ansiosta näet kuka kollegasi on tulossa toimistolle ja mihin hän on suunnitellut asettuvansa sinä päivänä. Ominaisuus on kätevä silloin kun esimerkiksi koko tiimi haluaa istua lähellä toisiaan. Varaus on mahdollista tehdä myös kerralla koko tiimille esimerkiksi yhteistä tiimipäivää ajatellen.

Jos maailmaa uhkaa seuraava terveysvaara, työpisteiden ja tilojen käyttöä voidaan rajoittaa. Näin työntekijä näkee, mitkä tilat ja työpisteet eivät ole sillä hetkellä käytössä.

Arrows

Infokioskit

Infokioskit

Navigointi ja liikkuminen isoissa toimistorakennuksissa voi olla joskus haastavaa - varsinkin jos käy näin hybridiaikana harvakseltaan toimistolla. Tähän auttaa isoilla pohjakuvilla varustetut reittipistekioskit. Tilat on erittäin helppo visualisoida interaktiivisilla pohjakuvilla ja näin opastaa ihmiset oikeisiin paikkoihin.

Kolme pakettia - valitse sopivin

Kahvikupin hinnan verran / työpiste / kuukausi

Hanki sopiva vaihtoehto toimistosi käyttöä, hallintaa, analysointia ja optimointia varten – autamme valinnassa!

 

worksense-deskbooking

Basic

Basic

Perusominaisuuksilla nopeasti alkuun

Aloita tarjoamalla työntekijöille joustavuutta ja valinnanvaraa. Basic-paketti sisältää perusominaisuudet päivittäisen työkokemuksen parantamiseen, kuten työpisteiden varausmahdollisuuden.

Ominaisuuksia:

 • näe missä kollegasi istuu
 • tee varaus itsellesi, kollegallesi tai vieraallesi
 • kuka aikoo tulla toimistolle -näkymä
 • digitaaliset ja interaktiiviset pohjakuvat
 • mobiili-, selain-, ja kioskikäyttöliittymät
worksense-analyze

Pro

Pro

Lisää mukaan älyä

Kehitä työympäristöä, säästä toimitilakuluissa sekä paranna työpaikkakokemusta yhdellä ratkaisulla. Pro-paketti maksaa itsensä takaisin toimitilakulujen säästöjen muodossa ja auttaa luomaan optimaalisen toimistoympäristön käyttöastedataan perustuen, vaikka tavoitteena ei olisikaan neliöiden vähentäminen. Johda datalla - älä arvalla.

Ominaisuuksia:

 • työpisteiden varausominaisuudet sisältäen myös kokoustilat
 • sijaintipohjaiset palvelupyynnöt
 • käyttöasteanalytiikka sensoreista
 • reaaliaikaiset käyttöaste- ja sisäilmanäkymät
 • IoT-anturit (läsnäolo, sisäilma ja pysäköinti)
 • sisäilman laatuseuranta
 • toimistokäytön lämpökartta-analytiikka

worksense-enterprise

Enterprise

Enterprise

Räätälöity toimitilahallinnan kokonaisuus

Hyödynnä reaaliaikaisen käyttötiedon koko potentiaali tässä kokonaisvaltaisessa älytoimistoratkaisussa. Enterprise-paketti sopii vuokralaisille ja kiinteistöomistajille, joilla on monimutkaiset lupa- ja käyttäjähallintavaatimukset, useita sijainteja ja korkeat palvelutason tarpeet.

Pro- ja basic -pakettisisältöjen lisäksi seuraavat ominaisuudet:

 • ruokaloiden jonotusajat reaaliajassa
 • IoT-laiteintegraatiot
 • räätälöity tietojen säilytys
 • erityisvaatimusten huomioiminen

Autamme sinua luomaan älyä hyödyntävät toimititilat ja johtamaan toimitilapalveluja työympäristöanalytiikalla

Uutiset & blogit

 • Monitilatoimistojen ja yhteiskäyttöisten työympäristöjen monet hyödyt

  Toimistotilojen on tarjottava joustavuutta ja teknologisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn niin toimistolla kuin etänä.

 • Senaatti-kiinteistöt valitsi Optimaze Worksense -älytoimistoratkaisun

  Asiakkaidemme kannalta haluamme ratkaisun tuovan helppoutta ja sujuvuutta työympäristöissä työskentelyyn”, kertoo asiantuntija Niko Kauhanen, Senaatti-kiinteistöt.

 • Worksense tukee Verohallinnon tilahallintaa ja hybridityötä

  Yhtenä tärkeänä tavoitteena oli mahdollistaa resurssiviisaat päätökset järjestelmään kerääntyvän reaaliaikaisen datan avulla, kuten esimerkiksi tarjota omia tiloja yhteiskäyttöön kumppanivirastoille.

Ota yhteyttä

Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä asiantuntijaamme keskustellaksesi organisaationne tarpeista ja kuinka voisimme olla apuna sinulle.

 

Sales Manager

Mikko Heikkinen

Tlf:  +358 50 4777 211

Email:  mikhe@eg.fi