EG-acquires-Timma
10. lokakuuta 2024

EG ostaa kauneus- ja hyvinvointialan ohjelmistoyritys Timman

Timma Oy (“Timma”) hankinnan jälkeen EG A/S (“EG”) on yksi suurimmista SaaS (“Software-as-a-Service”) -toimijoista kauneuden ja hyvinvoinnin alalla Suomessa, Tanskassa sekä Norjassa.

Kysyntä SaaS-palveluille kauneuden ja hyvinvoinnin alalla on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana, ja kasvun uskotaan jatkuvan yli 10 % keskivauhdilla tulevien vuosien aikana.

”Kuluttajat etsivät helppokäyttöisiä tapoja löytää itselleen sopivin palveluntarjoaja. Yhdistämällä oman tietotaitomme Timman rakentamaan ohjelmistoon ja markkinapaikkaan voimme yhdessä parantaa käyttäjäkokemusta niin kuluttajille kuin ammattilaisille”, sanoo EG:n toimitusjohtaja Mikkel Bardram.

”Timman liittyessä osaksi EG:tä laajennamme markkinaamme Suomeen ja vahvistamme kykyämme auttaa kauneus- ja hyvinvointialan toimijoita kasvattamaan ja hoitamaan liiketoimintaansa kannattavasti.”, jatkaa MIkkel Bardam.

Yrityskaupan myötä EG kasvaa yli 10 000 hius-, kauneus- ja hyvinvointialan asiakkaalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja saa pienen, mutta vahvan jalansijan myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Timmalla on kolme päätuotetta: Timma Pro salonkijärjestelmä, Timma Markkinapaikka kuluttajavarauksia varten ja Timma Pay joustaviin ja saumattomiin maksuihin.

EG:n Healthcare & Citizen Welfaren EVP, Johnny Iversen: “Timma tarjoaa hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille uniikin työkalun sekä markkinapaikan, jonka avulla kuluttajat voivat etsiä, vertailla ja varata useita erilaisia palveluita.”

“Yhdessä Timman kanssa voimme tarjota kuluttajille entistä parempaa palvelua sekä ammattilaisille mahdollisuuden kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Odotan innolla yhteistyötä timmalaisten kanssa, sillä heidän tuotteensa ovat erinomainen lisä EG:n tarjontaan”, sanoo Iversen."

Timman toimitusjohtaja ja yksi perustajista Lari Mykrä näkee yrityskaupan mahdollisuutena ja on tyytyväinen EG:n tullessa uudeksi omistajaksi: "EG on ollut iso ja kyvykäs kilpailija Tanskan ja Norjan markkinoilla. Yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan entistä vahvempaa tukea niin nykyisille kuin tuleville asiakkaillemme."

“Muutos ei vaikuta nykyiseen toimintaamme ja asiakkaamme voivat jatkaa palvelumme käyttämistä kuten tähänkin asti”, toteaa toimitusjohtaja Lari Mykrä.

Kaupan myötä EG:llä on yli 100 asiantuntijaa työskentelemässä hius-, kauneus- ja hyvinvointialan ohjelmistojen parissa.

Tavoitteena on saattaa kauppa päätökseen 11.10.2024. Myyjät ja ostaja ovat sopineet, etteivät julkista kaupan taloudellisia yksityiskohtia.

 

Timmasta lyhyesti

Timma tarjoaa fiksun ratkaisun arkipäiväiseen ongelmaan. Timman palvelun avulla on helppoa löytää hius-, kauneus- ja hyvinvointipalveluita läheltä, nopeasti ja reiluun hintaan. Timma tarjoaa myös alojen yrittäjille digitaalisen ajanvaraus- ja kassajärjestelmän, joka auttaa yrittäjiä täyttämään tyhjät ajat uusilla asiakkailla. Timmalla on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Tallinassa.

Lue lisää

EG:stä lyhyesti

EG kehittää tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat sekä asiakkaita, että yhteiskuntaa. EG työllistää yli 2500 ihmistä pääasiassa Pohjoismaissa. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli yli 300 miljoonaa euroa.

Lue lisää

 

Lisätietoja antaa
Lari Mykrä
toimitusjohtaja

Timma

+358 400 859 555

lari@timma.fi