EG Fore asiakasreferenssi 1
20. syyskuuta 2022

Porvoon kaupunki: Omaisuudenhallinta samoihin kansiin Fore Asset -ohjelmiston avulla

Porvoon kaupunki otti käyttöön EG Fore Asset -ohjelmiston siirtyäkseen omaisuudenhallinnassa digiaikaan. Kaupunki haluaa kehittää omaisuudenhallintaa kokonaisuutena, ja tähän tarkoitukseen Fore Asset on nappivalinta.


Fore Assetilla saadaan luotettava ja jatkuvasti ajantasainen kokonaiskuva rakennetun omaisuuden tilasta ja arvosta. Ohjelmiston avulla voidaan laskea katuverkon, vesihuoltojärjestelmän sekä erilaisten rakennusten uudisarvo, tekninen nykyarvo, korjausvelka ja -kustannukset, sekä ennakoida niiden tulevaa kehitystä. Käyttäjän muokattavissa oleva priorisointiominaisuus löytää omaisuuden joukosta korjaustoimenpiteitä kaipaavat kohteet, ja auttaa investointiohjelman laatimisessa.

Ohjelmiston avulla saadaan muodostettua vaivattomasti kuva omaisuuden tilasta, ja se mahdollistaa muun muassa strategiaa tukevan kunnossapidon investointisuunnitelman laatimisen. SaaS-työkalut mahdollistavat vaihtoehtoisten skenaarioiden laskemisen vaivattomasti, ja lisäksi kunnossapidon tiekartta voidaan laatia tavoiteltavan palvelutason tai käytössä olevan vuosibudjetin raameissa.

- Meillä on vahva halu kehittää kaupunkimme omaisuudenhallintaa kokonaisuutena. Tavoitteena meillä on saada käyttöön järjestelmä, joka tukee päätöksentekoa ja yhteensovittaa omaisuudenhallinnan ja korjausvelan laskemisen koko kaupunkimme infran osalta. Digitaalinen ja päivittyvä järjestelmä antaa tähän mahdollisuuden, se kokoaa samaan kansiin kaikki tarvittavat tiedot ja sen avulla saamme suunnittelu- ja investointitarpeet kohdistettua oikein, toteaa Porvoon kaupungin katurakennuspäällikkö Matias Pietilä.

Fore Assetin avulla pystytään hallitsemaan kasvavaa tietomäärää tehokkaasti ja kootusti yhdessä ohjelmistossa. Rakennetun omaisuuden tilannetta voidaan ylläpitää ajantasaisena, perinteisten konsulttiselvitysten antaman pistemäisen tilannekuvan sijasta.

Lue lisää EG Fore -ohjelmistosta

 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä myyntiimme keskustellaksesi yrityksesi tarpeista ja kuinka voimme auttaa sinua.

Key Account Manager

Lassi Kivinen

Tlf:  +358 44 3632684

Email:  lakiv@eg.fi