Vattenfall allekirjoittaa sopimuksen EG Xellent D365:n käytöstä
04. huhtikuuta 2023

EG Utility Sweden on solminut uuden sopimuksen

EG Utility Sweden ja Vattenfall AB ovat solmineet sopimuksen EG Xellent D365 -laskutusjärjestelmän käytöstä sekä Tanskassa että Norjassa, jossa on mahdollisuus laajentua Suomen ja Ruotsin kanssa.

"Olen iloinen, että Vattenfall on valinnut Microsoft Dynamics 365:een perustuvan EG Xellent D365:n uudeksi B2B-laskutus- ja sopimushallintaratkaisukseen. Odotamme innolla käyttöönottoa ja yhteistyötä heidän kanssaan, ja he ovat vain yksi monista energiayhtiöistä, jotka ovat valitsi äskettäin EG Xellent D365:n ja Microsoft Dynamics 365:n tulevaisuuden laskutus- ja sopimushallinnan alustaksi", sanoo johtaja Håkan Danström, EG Utility Sweden.

EG:llä on nyt useita suuria energiayhtiöitä Pohjoismaissa asiakkaina laskutusratkaisu EG Xellent D365:ssä.

"Odotamme innolla jatkuvaa leviämistä Pohjoismaihin ja MS Dynamics 365:tä käyttöön ottavien sähköyhtiöiden merkittävän kasvun myötä toivon ja odotan, että ne kiinnittävät erityistä huomiota laskutusjärjestelmäämme", sanoo johtaja Rasmus Dalby Martinussen, EG Utility.

Tietoa EG Xellent D365:stä

EG Xellent D365 on markkinoiden vakain ja tulevaisuuden kannalta kestävin hallinto- ja laskutusratkaisu energia- ja sähköyhtiöille. Ratkaisu perustuu Microsoft Dynamics 365:een ja mahdollistaa kaikkien arvoketjun arvoa tuottavien linkkien digitalisoinnin ja virtaviivaistamisen - aina raakadatan keräämisestä ja laskutuksesta transaktioon. Asiakastietojen avoimuus luo optimaalisen perustan tehokkaalle myynnille ja markkinoinnille.

EG Xellent D365 laittaa asiakkaan keskiöön, vahvistaa heidän liiketoimintaansa ja tekee heistä kilpailukykyisempiä erittäin kilpaillulla markkinalla, olipa palveluyrityksen toimialana sitten sähkö, kaasu, vesi, lämpö, kuitu-/laajakaista, jätehuolto tai uusien tuotteiden kokeilu uusilla markkinoilla.

Lue lisää EG Xellent D365:stä.