Eleonore Bergquist - Women in Tech
21. marraskuuta 2022

"Asioiden pohtiminen ja ongelmien ratkaiseminen on kiinnostavaa."

Tässä sarjassa tapaat EG:llä työskenteleviä naisia. Tällä kertaa esittelyssä on Ruotsin EG:n ohjelmistokehittäjä Eleonore Bergqvist.


”IT-ala ja ohjelmistot muuttuvat jatkuvasti. Aina on jotakin uutta opittavaa, joten työ ei tunnu koskaan tylsältä”,
sanoo Eleonore Bergqvist, joka toimii ohjelmistokehittäjänä EG:llä Ruotsissa.

Eleonore Bergqvist arvostaa työssään joustavuutta ja päivittäistä ongelmanratkaisua asiakkaiden hyödyksi.

Hän toimii ohjelmistokehittäjänä EG:llä Ruotsissa ja puhuu Tukholman ulkopuolella sijaitsevalta, miehensä kanssa ostamaltaan kesämökiltä, jonka sisustamiseen hän käyttää nyt aikaa – ja josta hän nauttii.

”Nautin kauniiden ympäristöjen luomisesta, kukkien istuttamisesta ja sen sellaisesta”, hän sanoo.


Varmistaa tehokkaan hallinnon

Aikaa jää myös työntekoon.

”Olen saanut full stack -webkehittäjän koulutuksen ammattikorkeakoulussa ja keskittynyt etenkin PHP:hen ja JavaScriptiin. EG:ssä työni liittyy Gasell-järjestelmään, joka auttaa Ruotsin sähköyhtiöitä hallinnoimaan kaikkea loppuasiakkaisiin liittyvää tietoa. Kyse on tietojen keräämisestä ja mahdollisimman tehokkaasta hallinnoinnista automaation avulla.”


IT-ala muuttuu jatkuvasti

Tämä vapauttaa asiakkaiden työntekijöiden aikaa muihin tehtäviin, ja loppuasiakkaat saavat arvokasta lisätietoa omasta sähkön kulutuksestaan.

”IT-ala ja ohjelmistot muuttuvat jatkuvasti. Aina on jotakin uutta opittavaa, joten työ ei tunnu koskaan tylsältä. Asioiden pohtiminen ja ongelmien ratkaiseminen on kiinnostavaa”, sanoo Eleonore Bergqvist.

Lue lisää