Energi
22. maaliskuuta 2022

Bærum Energi käyttää nyt Gasellia

Norjalainen energiayhtiö Bærum Energi on siirtynyt käyttämään Gasell-sähkökauppajärjestelmää, jonka tarjoaa ruotsalainen EG-yritys Zavann.

Bærum Energi myy sähköä asiakkailleen sekä kiinteillä että muuttuvilla hinnoilla. Jo Gasellin käyttöönoton yhteydessä Bærum Energi on pystynyt vähentämään henkilöstöä:

"Olemme jo nyt vähentäneet henkilöstöä 20 prosenttia, koska odotamme monien hallinnollisten tehtävien jäävän pois, myyntiprosessien automatisoituvan ja itse Zavannin käyttöönottoon liittyvän vähemmän työtä kuin odotimme", sanoo Bærum Energin hallintopäällikkö Tom Gulbrandsen.

Lysakerissa toimiva Bærum Energi on Zavannin ensimmäinen asiakas Norjassa.

"Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Bærum Energi on ottanut käyttöön ratkaisumme. Se on hyvä osoitus siitä, että ratkaisuamme voidaan käyttää kaikkialla Pohjoismaissa", sanoo Madeleine Leiding, Zavannin Chief Consultant.

Zavann on solminut vastikään sopimuksen myös uuden asiakkaan, Loop Svensk elhandel AB:n, kanssa. Kyseessä on Ruotsin energiamarkkinoiden uusi toimija, jonka tavoitteena on laajentaa liiketoimintaa Norjaan.

Tietoja Gasellista

Pilvipohjainen Gasell-ratkaisu tarjotaan SaaS-palveluna ja BPO-tuotteena, jossa Zavann AB ottaa täyden vastuun asiakkaiden laskutusprosesseista sähkön vähittäismyynnissä.

Zavann, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsin Solnassa, on olennainen osa EG:n Utility-liiketoimintaa, johon kuuluu yli 200 työntekijää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.