Sari Suominen Jydacom Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen
08. joulukuuta 2022

Sari Suominen Jydacom Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen

Jydacom Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty KTM Sari Suominen, 43. Suomisella on 20 vuoden kokemus erilaisista IT-alan johto- ja myyntitehtävistä. Suominen on aiemmin toiminut muun muassa toimitusjohtajana Powen Oy:ssä ja myyntijohtajana Pinja Digital Oy:ssä.

– Olen seurannut Jydacomin tarinaa useamman vuoden ajan ja odotan innolla, että pääsen tekemään yhdessä töitä Jydacomin ammattilaisten, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Jydacom on hieno yhtiö, jossa tehdään asiakkaiden eteen töitä sitoutuneesti ja määrätietoisesti. Pitkät asiakkuudet ja kumppanuudet luovat tekemiselle vahvan perustan, jonka päälle rakennetaan myös tulevaisuutta. Haluan tuoda Jydacomin arjen työskentelyyn omat johtajuuden arvoni: yhteisöllisyys, ylpeys ja ystävällisyys.

Jydacomin hallituksen jäsen ja EG Constructionin johtaja, Senior Vice President Aleksander Bjaaland toivottaa Sari Suomisen tervetulleeksi ja kiittää Hannu Mäkimattilaa:

– Hannulla on ollut vahva rooli Jydacomin uudistamisessa. Jydacomin uudet tuotteet ovat erittäin kilpailukykyisiä, sillä on vakaa markkina-asema ja henkilöstö on erittäin osaavaa ja sitoutunutta. Kiitän lämpimästi Jydacomin ja EG:n puolesta Hannua hänen panoksestaan ja toivotan Sarin tervetulleeksi! Tulemme jatkossakin tekemään kaikkemme sen eteen, että Jydacom ja koko EG Construction -yksikkö palvelevat asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Jydacom Oy auttaa rakennusyrityksiä hoitamaan liiketoimintaansa tehokkaasti. Jydacom-ohjelmisto sisältää kustannuslaskennan, projektinhallinnan, taloushallinnon, palkanlaskennan, HR:n sekä ratkaisut rakennustyömaille ja mahdollistaa useiden kolmansien osapuolten integroitumisen Jydacomin sovelluksiin. Jydacom Oy työllistää noin 50 rakennus- ja IT-asiantuntijaa ja on ollut markkinoilla vuodesta 1981. Jydacom on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan ohjelmistoja toimittavaa EG–konsernia.

Lue lisää

EG Construction on Pohjoismaiden johtava rakennusliikkeiden yritysohjelmistojen toimittaja. Palveluksessamme on noin 300 rakentamisen tietojärjestelmien asiantuntijaa. Palvelemme eri alueilla kaikkiaan noin 120 000 loppukäyttäjää, kuten rakennusliikkeitä, LVIS-asentajia ja kiinteistökehittäjiä. Lue lisää https://eg.fi/it/luotettavia-ohjelmistoja-rakennusalalle/. EG työllistää noin 2000 henkilöä pääosin Pohjoismaissa. EG:n liikevaihto oli noin 270 m€ vuonna 2021.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, kerro yrityksesi tarpeista ja miten voisimme olla avuksi.

Soita meille numeroon +358 040 450 3800 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Head of Sales and Marketing

Juho Vuohelainen

Sales Manager

Arto Hankaniemi

Sales Manager

Jussi Jalasaho