EG offers to acquire all shares in Ørn Software
01. elokuuta 2022

EG:n ja Ørn Software Holding AS:n yrityskauppa päätökseen

Kööpenhamina, 1. elokuuta 2022 – Pohjoismaiden johtaviin ohjelmistoyrityksiin kuuluva EG ilmoitti tänään, että se on saanut päätökseen yrityskaupan norjalaisen Ørn Software Holding AS:n kanssa. 

Yrityskauppa varmistui 1. elokuuta 2022, kun yli 90% Ørn Software Holding AS:n osakkeenomistajista, sekä Norjan ja Suomen viranomaiset hyväksyivät tehdyn tarjouksen.

"Olen erittäin kiitollinen luottamuksesta, jota niin osakkeenomistajat kuin viranomaiset ovat osoittaneet EG:tä kohtaan Ørn Softwaren tulevana omistajana", EG:n toimitusjohtaja Mikkel Bardram sanoi.

Lisätietoja yrityskaupasta oheisessa pörssitiedotteessa

Ørn Software on Pohjoismaissa ja Islannissa toimiva norjalainen ohjelmistoyritys, jolla on 160 työntekijää. Yrityksen kattava tuotevalikoima sisältää ohjelmistoratkaisuja kiinteistöjen hallinnan, energianhallinnan, vastuullisuuden, teollisuuden kunnossapidon ja laadunvalvonnan tar-peisiin.

"EG tukee Ørn Softwaren johtoryhmää tulevissa yrityskaupoissa ja auttaa heitä entisestään integroimaan jo ostamiaan yrityksiä. On hienoa, että voimme nyt aloittaa henkilöstöjemme yhdistämisen. Odotan innolla yhteistyötämme sekä hienoja tuotteita, joita he tuovat mukanaan", EG:n toimitusjohtaja Mikkel Bradram sanoi.

Yrityskaupan seurauksena Ørn Software Holding AS:n osakeen listaus poistuu Euronext Growth Oslo kauppapaikasta.

Ørn Software

Ørn Software on pohjoismainen SaaS-ratkaisujen toimittaja, jonka palvelut takaavat tehokkaan toiminnan ja ylläpidon lukuisilla omaisuusvaltaisilla teollisuudenaloilla, kuten kiinteistöalalla, valmistavassa teollisuudessa, elintarvike- ja juomateollisuudessa sekä vesiviljelyssä.

Datapohjainen näkemys auttaa asiakasta parantamaan tehokkuuttaan ja vähentämään kustannuksiaan toimitilojen hallinnan ja vuokrauksen digitalisoinnin, datapohjaisen ylläpidon, resurssien ajoituksen ja energian optimoinnin kautta.

Kaikki tämä pidentää kiinteistöjen ja laitteiden käyttöikää, mikä on keskeinen osa Ørn Softwaren arvolupausta. Yhtiön ratkaisut antavat asiakkaille mahdollisuuden pienentää hiilijalanjälkeään, minkä lisäksi yhtiö tarjoaa digitaaliset työkalut raportointi- ja sääntelyvaatimusten täyttämiseen.
 

EG

EG on pohjoismaisten vertikaalisten ohjelmistojen toimittaja sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. EG:n Software-as-a-Service palveluita kehittävät asiantuntijat, joilla on vahva alan tuntemus, mikä tukee liiketoiminnan kannalta kriittisiä ja hallinnollisia prosesseja.

EG työllistää pääosin Pohjoismaissa 1 700 henkilöä. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 1 755 miljardia Tanskan kruunua.