landscape forest and water
26. marraskuuta 2021

Turku Energia tuo asiakkailleen työkalun vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen

BLOGI

Kirjoittanut Hanna Takkunen, Digital Marketing Specialist

Powered by EG EnerKey -alustaratkaisun avulla Turku Energian yritysasiakkaiden saataville tulee uusi palvelu, joka tarjoaa nykyaikaiset työkalut energiatehokkuuden parantamiseen ja vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen.

Palvelu sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat vähentää liiketoimintansa ympäristövaikutuksia. Kuluttajat ovat yhä ympäristötietoisempia ja vaativampia, joten vastuullisuutta voi jo pitää yrityksien kasvun ja menestymisen edellytyksenä.

”Me Turku Energiassa luomme kestävää tulevaisuutta ja haluamme myös auttaa yrityksiä ympäristö- ja vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa. Tuleva uusi palvelu vastaa mielestämme hyvin yritysasiakkaiden kaipaamaan tarpeeseen”, toteaa tuotepäällikkö Jari Hallivuori.

Reaaliaikaista kulutusdataa hyödyntävästä palvelusta on saatavilla kolme eri laajuista palvelupakettia vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Perustarpeisiin sopivan kulutusseurannan saavat käyttöönsä kaikki palvelua käyttävät yritysasiakkaat. Palvelupakettia laajentamalla pääsee lisäksi hyödyntämään markkinoiden johtavia ammattimaiseen vastuullisuustyöhön sopivia työkaluja. Esimerkiksi energiatehokkuussopimukseen liittynyt organisaatio saa palvelun avulla luotua systemaattisen menettelyn energiatehokkuuden jatkuvaan parantamiseen. Myös kaikkein vaativimmat analysoinnin ja energiaraportoinnin tarpeet täyttyvät, sillä palvelu on ISO 50001- ja ISO 14001 -sertifioitu. Palvelu hyödyntää myös tekoälyä, jonka avulla energian ja päästöjen säästökohteet löytyvät automaattisesti ja näin energia-asiantuntijoiden aikaa vapautuu ongelmien korjaamiseen niiden paikallistamisen sijaan.

”Olemme ylpeitä tuoreesta kumppanuudestamme Turku Energian kanssa ja saadessamme yhteistyössä auttaa heidän yritysasiakkaitaan ratkaisemaan aikamme suurinta globaalia kriisiä. Ainoastaan laajalla yhteistyöllä eri sektorien välillä voimme saavuttaa hiilineutraalin tulevaisuuden”, kommentoi EG EnerKeyn Vice President Jaakko Huhta.

Lue lisää palvelusta Turku Energian verkkosivuilla: EnerKey – Energianhallintapalvelut yrityksille