land scape lake
05. lokakuuta 2021

EnerKey on nyt EG EnerKey

Voimme ylpeänä kertoa teille, että osana EG A/S -konsernia EnerKey on nyt EG EnerKey. Seisomme edelleen arvojemme ja missiomme takana, auttaen asiakkaitamme ja kumppaneitamme saamaan aikaan todennettuja, vastuullisia vaikutuksia.

Me EG EnerKeyllä haluamme auttaa kaikkia toimimaan resurssiviisaasti ja vähentämään liiketoimintansa ympäristövaikutuksia. Me yhdessä voimme torjua ilmastonmuutosta, vähentää jätteiden määrää, päästöjä, energiankulutusta ja saada enemmän aikaan.
All we need is less.

Yhdessä EG:n lukuisten vertikaalisten ohjelmistoratkaisujen kanssa autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa vieläkin pidemmälle.

Let’s go further.


EG EnerKey lyhyesti:

EG EnerKey Sustainability & Energy Management System (SEMS) on yksi Pohjoismaiden johtavista pilvipohjaisista resurssitiedon, energiankulutuksen ja vastuullisuuden hallinnan SaaS-palveluista. Palvelulla on ISO 50001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. EG EnerKey SaaS -palvelun vastuullisuusominaisuuksiin kuuluu päästöraportointi, jäteraportointi, liikennepolttoaineiden seuranta sekä sisäilman laatu.

EG EnerKey SEMS on yli 1500 asiakkaan käytössä ja sillä hallitaan yli 140 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot 20 000 kiinteistössä. Powered by EG EnerKey -alustaratkaisulla energiayhtiöt ja SaaS-palveluntarjoajat voivat tarjota asiakkailleen markkinoiden johtavat vastuullisuuden ja energianhallinnan työkalut omalla brändillä ja ulkoasulla varustettuna. Lue lisää https://eg.fi/it/eg-enerkey/.


EG lyhyesti:

EG on markkinoiden johtava, toimialakohtaisten standardoitujen ohjelmistojen toimittaja sekä yksityisellä että julkisella sektorilla Pohjoismaissa. EG:n SaaS-palveluita kehittävät asiantuntijat, joilla on vahva alan tuntemus, tukien näin liiketoiminnan kannalta kriittisiä ja hallinnollisia prosesseja. EG työllistää yli 1500 henkilöä pääasiassa Pohjoismaissa, vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia Tanskan kruunua. Lue lisää osoitteesta global.eg.dk/about-eg/.