Löydä toimialasi

 • Kestävyysraportointi ja energianhallinta

  Säästä aikaa, energiaa ja euroja - kaikki yhdessä kokonaisratkaisussa

  EG EnerKey on erityisesti kestävyysraportoinnista ja energianhallinnasta vastaaville kehitetty, käyttäjäystävällinen ohjelmisto pilvipalveluna. Päivittäiseen työhösi liittyvät energianhallinnan ja ilmastotoimien keskeiset tiedot ja raportit yhdessä järjestelmässä, helposti ja vaivattomasti.
  Powered by EG EnerKey white label SaaS-ratkaisuna järjestelmä sopii myös energiayhtiöiden asiakkaiden kestävyysraportoinnin ja energianhallinnan palvelualustaksi.

  climate reporting
 • Talo- ja infrarakentaminen

  Luotettavia ohjelmistoja rakennusalalle

  EG Jydacom on Suomen johtava rakennusalan järjestelmä.
  Järjestelmän avulla hoidat rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot – tarjouslaskennan, tuotannon, taloushallinnon, palkanlaskennan, viranomaisilmoitukset ja kulunhallinnan. Ratkaisun avulla hallitset suomalaisen rakennusalan erityispiirteet, kuten käänteisen alv:n, työmaakohtaiset ostolaskujen hyväksymislistat, maksuerätaulukot, jaksotetut ennusteet, osatuloutuksen tai näppärän edelleenlaskutuksen.

  EG Fore on ylivertainen ohjelmistokokonaisuus infra- ja talorakentamisen ammattilaisille. Kustannusten ohella voidaan laskea myös CO2-päästöt. Hiilijalanjäljen määrittäminen onnistuu läpinäkyvästi ja vertailukelpoisesti. Ohjelmisto soveltuu niin yksittäisten hankkeiden kustannustenhallinnan suunnitteluun heti hankkeen alusta toteutusvaiheeseen ja jälkilaskentaan, kuin olemassa olevan omaisuuden korjausvelan hallintaan.

  Construction
 • Työympäristöjohtaminen

  Ohjelmistoratkaisuja työympäristön kehittämiseen

  EG Worksense on älykäs työympäristön johtamiseen ja hybridityön mahdollistamiseen tarkoitettu ohjelmistoratkaisu. IoT-sensoreiden avulla voidaan kerätä dataa tilan käytöstä ja sisäilmasta reaaliaikaisesti päätöksenteon tueksi. Ratkaisuun kuuluva mobiilisovellus tarjoaa työntekijöille helpon ja sujuvan tavan varata itselleen sopiva työpiste ja parkkipaikka etukäteen tai vaikka lennosta. 

  Työympäristöjohtaminen