EG EnerKey webinaari: ETS raportointi EG Enerkeyn avulla

Tervetuloa mukaan webinaariimme. Webinaarissa kuulet, miten voit hyödyntää EG EnerKeytä energiatehokkuussopimuksen raportoinnissa.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

EG-Omega-IoT

Energiatehokkuussopimus (ETS) -raportoinnin ajankohta lähenee, ja se voi aiheuttaa stressiä ja ahdistusta erityisesti, jos prosessi on uusi tai organisaatio laaja. Todennäköisesti useat tiimit organisaation sisällä joutuvat antamaan panoksensa raportin kokoamiseen.  

Energiatehokkuussopimuksen raportointi voi aluksi tuntua monimutkaiselta, mutta oikean tuen avulla se voidaan tehdä sujuvasti ja antaa arvokasta tietoa energiatehokkuuden parantamiseksi. EG EnerKeyn kestävyys- ja energia-asiantuntijat (SEM) toimivat aktiivisesti organisaatioiden tukena energiatyöryhmissä. SEM:t auttavat EG EnerKeyn asiakkaita energiatehokkuussopimuksen (ETS) tavoitteiden saavuttamisessa ja raportoinnissa. 

 

EG Enerkey tarjoaa tarkkoja analyysejä ja raportteja kiinteistöjesi kulutuksista ja ympäristövaikutuksista sekä saumattoman siirtymisen tiedon keräämisestä, systemaattiseen energianhallintaan ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Lopputuloksena saat helposti ETS raportit, jotka osoittavat uskottavasti ja läpinäkyvästi organisaatiosi etenemisen kohti tavoitteita. 

Ilmoittaudu mukaan webinaariimme. Webinaarissamme kuulet, miten voit hyödyntää EG EnerKeytä energiatehokkuussopimuksen raportoinnissa 

Webinaarissa käymme läpi mm.:

  • Energiatehokkuusraportoinnin lyhyt kertaus 
  • Raportointi EG EnerKeyn avulla 
    • Toimenpiteet 
    • Kulutustiedot 
  • Sopimustoiminnan tulevaisuus

Webinaarin asiantuntijoina toimivat:

Marjo Salovaara, EG EnerKey   
Antti Niemi, EG Enerkey 


Huomaathan:
Webinaari järjestetään GoToWebinar-webinaarisovelluksessa. Lähetämme sinulle osallistumisestasi englanninkielisen automaattiviestin. Klikkaamalla kalenterin linkkiä tallennat webinaarin kalenteriisi. Webinaaripäivänä klikkaa 'Join Webinar' osallistuaksesi tilaisuuteen.

Päivämäärät

23. helmikuuta 2024
9.00 - 9.30

Ilmoittaudu